Bestel uw ticket voor het eerste Bal van de Burgemeester!

Omdat iedere traditie ooit eens moet beginnen, organiseert Ruimte De Pinte & Zevergem op zaterdag 6 september 2014 een eerste Bal van de Burgemeester. De opbrengst van het bal gaat integraal naar de vzw Natuurpunt!

Een ticket kost 8 euro in voorverkoop en 10 euro aan de kassa van Domein Begonia (Pintestraat 29, 9840 De Pinte). Dit ticket is meteen goed voor een gratis drankje.

Bal van de BurgemeesterProgramma

  • 20u: opening Bal
  • 21u-01u: Balorkest The Rico Zoroh Band
  • 01u-03u: DJ Edgie

Hoe tickets bestellen?

Mogelijkheid 1

U kunt uw ticket(s) rechtstreeks bij één van onze bestuursleden of gemeenteraadsleden aankopen.

Mogelijkheid 2

U kunt uw ticket(s) bestellen via het onderstaande webformulier. Daarna ontvangt u een bevestiging per e-mail met de vraag om het verschuldigde bedrag uiterlijk maandag 1 september 2014 te storten op het rekeningnummer van Ruimte (Iban: BE34 0017 0967 2890, Bic: GEBABEBB) met de mededeling “Bal Burgemeester”. Uw tickets liggen dan klaar op zaterdag 6 september 2014 bij het binnenkomen van de zaal.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

[singlepic id=294 w= h= float=center]