6 jaar bestuur met Ruimte: de resultaten !

 

De Pinte is reeds lang een zeer aangename gemeente om te wonen. Bij aanvang van deze legislatuur heeft Ruimte zich tot doel gesteld om het voor iedereen nog beter te maken. Mede dankzij Ruimte waaide er de voorbije jaren een nieuwe frisse wind door onze gemeente. De Pinte en Zevergem bruisen als nooit tevoren.

Onze inwoners zijn niet voor niets de meest tevreden inwoners van Vlaanderen: de groene omgeving, de goede bereikbaarheid, de vele verenigingen, het uitgebreide aanbod aan sport- en andere recreatiemogelijkheden, de verschillende scholen en het feit dat de mensen elkaar nog echt kennen, spelen hierbij een belangrijke rol.

Trots geven wij u hier enkele van de belangrijkste verwezenlijkingen van de voorbije 6 jaar. Vol enthousiasme hopen we de komende 6 jaar deze mooie gemeente verder mee vorm te kunnen geven.

Voor Ruimte gaan verkiezingen immers niet alleen om wat je zal doen en het programma waarmee je naar de kiezer trekt. Belangrijk is evenzeer wat je gerealiseerd hebt en wat je van het programma hebt uitgevoerd.