Foto’s nieuwjaarsreceptie Ruimte

nieuwjaarsreceptie Ruimte 26 januari 2014 Vandaag, zondag 26 januari 2014, ging de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van Ruimte door in het gemeentehuis van De Pinte. We wensen alle inwoners van De Pinte en Zevergem een gelukkig 2014!

We citeren nog graag even uit de nieuwjaarsspeech van Hilde: “Ik hoop samen met het college en de gemeenteraad van ganser harte dat 2014 een jaar wordt van intens geluk – en we dat ook aan elkaar gunnen – dat we vooral positief in het leven mogen staan, en ook nog de tijd nemen om naar elkaar te luisteren en elkaar te begroeten op straat, en vooral blij te zijn met wat écht telt: de kleine dingen des levens.”

Hieronder vind jullie ook nog enkele sfeerbeelden. Misschien herken je jezelf wel op één van de vele foto’s!

[ngg_images gallery_ids=”21″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_imagebrowser”]