Persbericht: Jan Turf nieuwe voorzitter Ruimte

Jan TurfOp een druk bijgewoonde algemene ledenvergadering eind 2012 werd Jan Turf unaniem verkozen tot voorzitter van Ruimte.

Jan Turf trad als onafhankelijke toe tot Ruimte in augustus 2012 en duwde de lijst samen met uittredend raadslid Geert Depestele bij de verkiezingen van oktober laatstleden. Daarvoor bekleedde Jan Turf jarenlang leidende functies in de milieubeweging. Hij wil nu zijn ervaring ten dienste stellen van de jonge ploeg Ruimte-mandatarissen die bij de gemeenteraadsverkiezingen bijzonder succesvol waren.

Jan Turf zal in zijn taak worden bijgestaan door An Stroobandt en Philip De Roeck, die beide ondervoorzitter worden, en door Colette Verslyppe, die secretaris wordt van Ruimte. Samen zullen zij het dagelijks bestuur vormen.

Samen met burgemeester Hilde Claeys, schepenen Trudo Dejonghe en Wim Vanbiervliet en raadsleden Simon Suys en Lutgard Vermeyen nodigt het nieuwe bestuur iedereen uit op de nieuwjaarsreceptie van Ruimte die doorgaat op 27 januari 2013 vanaf 11u in de raadzaal van het gemeentehuis.

Meer informatie over Ruimte en haar mandatarissen is terug te vinden op de vernieuwde website http://www.ruimtedepinte.be.