Ruimte trekt opnieuw samen naar de verkiezingen

Ruimte voert campagne op de braderieDe lokale afdelingen van Sp-a en Groen hebben samen met een groep onafhankelijke Pintenaars en Zevergemnaars beslist om opnieuw en in groep deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2012. Net als bij de vorige twee gemeenteraadsverkiezingen zullen zij zich onder de naam Ruimte aanbieden aan de kiezer.

Het lokaal progressief kartel Ruimte wil zich opnieuw als hét alternatief opwerpen voor de huidige meerderheid van CD&V/OPEN VLD.

In verschillende werkgroepen wordt ondertussen hard gewerkt aan de actualisering van ons programma. Uiteraard zal hierover in de komende maanden op geregelde tijdstippen gecommuniceerd worden.

Om u een idee te geven van we werking van Ruimte, kunt u een overzicht raadplegen van de punten die door onze mandatarissen werden toegevoegd aan de agenda van de gemeenteraad tijdens de legislatuur 2007-2012.

Inmiddels werd ook de lijst met kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen unaniem goedgekeurd.