Onze ideeën voor De Pinte en Zevergem

De inwoners van De Pinte en Zevergem staan komende zondag voor een fundamentele keuze. Ruimte gaat voor een dynamisch bestuur met bijzondere aandacht voor mobiliteit, duurzaamheid, nog betere dienstverlening en de realisatie van een modern woonzorgcentrum met betaalbare en kwalitatieve zorg.

De voorbije week werd in alle brievenbussen de folder verspreid  waarbij we onze ideeën voor De Pinte en Zevergem voorstelden. Hieronder vindt u het overzicht.

Ons volledig programma kan u hier lezen. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”37″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_imagebrowser” ajax_pagination=”1″ template=”/customers/b/b/1/ruimtedepinte.be/httpd.www/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/imagebrowser-caption.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]