Nieuwe start Jeugdhuis Impuls

Jeugdhuis Impuls Vorig jaar moest Jeugdhuis Impuls noodgedwongen haar activiteiten stoppen. Het dak van het gebouw was in dermate slechte staat dat de veiligheid niet langer gegarandeerd was. Sindsdien zit de jeugd zonder valabele ontmoetingsplaats waar zij aan democratische prijzen iets kunnen drinken, naar hun eigen muziek kunnen luisteren, nieuwe mensen kunnen ontmoeten en samen dingen kunnen organiseren.

Het gemeentebestuur heeft daar nu een mouw aan gepast. Op 15 februari 2014 gaat JH Impuls terug open. Voorlopig in een kleiner lokaal en met bescheidener ambities, maar met vol enthousiasme! Met de verhuis van Kind & Gezin kwam het lokaal beneden in het gebouw vrij. Na enkele maanden renovatie- en schilderwerken door de “Impulsers” zelf staat niets de heropening nog in de weg.

RUIMTE wil dat zo snel mogelijk werk wordt gemaakt van de grondiger renovatie van de zaal boven. Dan kunnen er terug middelgrote evenementen plaats vinden zoals een fuif, een verjaardagsfeest, een optreden, een comedy of andere thema-avonden.

Simon Suys
Gemeenteraadslid
Vertegenwoordiger van RUIMTE in Jeugdhuis Impuls
Contact: simon.suys@depinte.be

[singlepic id=292 w= h= float=center]