Aha Erlebnis wint de 8e Ruimtequiz

De 8e Ruimtequiz ging door op 29 november met maar liefst 38 deelnemende ploegen. De presentatie was in handen van schepen Trudo Dejonghe en gemeenteraadslid Lutgard Vermeyen, met vakkundige ondersteuning van juryleden schepen Wim Vanbiervliet, OCMW raadslid Jan Turf, bestuurslid Ruimte Ann Stroobandt en Arno Dejonghe. We willen uitdrukkelijk ook alle andere helpende handen bedanken die onder meer zorgden voor de opzet, drank, afwas, afbraak en alle andere taken!

De winnaars waren net zoals in de voorbije twee edities “Aha Erlebnis”. Onze nieuwe “Slimste gemeente” ploeg, met An Van De Velde en Frédéric Bruynings eindigde op een gedeelde derde plaats en waren net iets sterker dan het slimste gemeenteteam van 2013 met Maarten, Michèle en onze burgemeester. Dit stemt ons hoopvol voor de volgende editie van de Slimste gemeente van Vlaanderen op Vier.

Afspraak op de volgende Ruimtequiz in november 2014!

[nggallery id=19]